Wat zeggen onze klanten.

Tineke

Al een paar x diverse yoga lessen bij verschillende docenten gevolgd. Het paste op een één of ander manier niet bij mij. Totdat ik bij Mandana Groenendijk kwam. Inmiddels 7 lessen verder en ben zeer content met haar vorm van lesgeven. No nononse & laagdrempelig.

Dirk

De cursus Mindfulnes van Mandana was erg goed en echt iedereen aan te raden. Zeker in deze tijd waarin wij (ten onrechte) allemaal vrolijk bijvoorbeeld aan het multitasken zijn terwijl we dat eigenlijk helemaal niet kunnen.. Inzichten als deze komen aan de orde in de cursus, maar ook het geven van aandacht aan de zaken waar je mee bezig bent (super nuttig ook in het hedendaagse werken)
Kortom, een aanrader!

Sylvia

Deze cursus kon in mijn leven niet op een beter tijdstip komen. Het heeft mij de rust en balans teruggebracht die ik even kwijt was.
De sessies over hoe om te gaan met een stressvolle situatie waren voor mij ook echt een eye-opener.
De stiltedag vond ik ook een verademing, Even geen ‘sociale druk’ maar er gewoon ‘zijn’. Heerlijk! Deze training is een investering in jezelf en ik ben blij dat dit op mijn pad is gekomen.

Mikkie

Ik heb de Mindfulness cursus gevolgd bij Mandana. Het is een mooie cursus waarin je dingen leert die je al meteen kunt toepassen in je leven.
Mandana is een professionele trainer en heeft bovendien haar eigen praktijkruimte.
Een aanrader voor mensen met een druk leven, die zich meer bewust willen worden van de dingen die ze doen en dus meer willen genieten. Maar eigenlijk raad ik iedereen deze cursus aan!

Tamara

*Een warm bad*

Je zou het niet zeggen als je een ijsbad gaat nemen bij Maikel van Vastenhoven maar het voelt als een warm bad als je op deze mooie plek arriveert.

Het is inmiddels een week geleden dat ik de workshop Wim hofmethode heb gevolgd bij de inspiratieplek, en wat was dit gaaf !

De workshop begon om 11:00 en jullie mogen best weten dat ik tot 10:00 heb getwijfeld om heen te gaan 🙈 waarom vroeg ik me af ? Waarom zou je dit doen? En toen dacht ik waarom ook niet ! Als je wilt weten waarom, dan moet je het ervaren zei ik tegen mezelf. Nou ik kan jullie inmiddels vertellen dat het een ontzettende kick geeft als je dit hebt gedaan, wat was ik trots op mezelf dat ik dit gedaan heb met goede begeleiding van Maikel.

Bedankt Maikel voor de gastvrijheid, plezier en begeleiding op deze inspirerende plek !

Pieter

Erg leuke en leerzame middag gehad Gister. Uitleg over de Wim hof methode en mindfulness. Ook even lekker afgekoeld in het ijsbad (toch +- 2 minuten volgehouden).