De Inspiratieplek One Day Retreat

Ben jij ook zo toe aan een heerlijk ontspannen dag voor jezelf?

Alle stress en zorgen naast je neer te leggen en helemaal tot rust te komen?

Wil jij meer weten over Yoga en Mindfulness?

Ja dat wil ik!


Wat onze deelnemers zeggen

De yoga/mindfulness dag was werkelijk heerlijk. Enorm genoten van de lieve mensen die ook aanwezig waren, de gemoedelijkheid, de vertrouwelijke sfeer en entourage, en vooral niet te vergeten: de enthousiaste begeleiding van Mandana. Zij weet heel goed uit te leggen wat mindfulnes voor je kan betekenen, hoe je het kunt gebruiken in je dagelijkse leven. Hoe je met tools die je aangereikt krijgt in het moment kunt blijven. Ze maakt dat je alert luistert naar haar uitleggen... en daarnaast praat ze je tijdens de meditaties ook net zo gemakkelijk in slaap 😉. En dan! De bourgondiër in mij is ook zeker niet teleurgesteld. Wat hebben we een heerlijke lunch gehad! Onze gastheer Maikel zorgde ervoor dat we niks te kort kwamen. Hete soep, gebakken eitje, sapjes en salades... alles was aanwezig ♡. Het was een heerlijk warm bad waarin we samen zaten.

Karina Yoga Dag
Karina Zijlstra
Voor mij was de Yoga Mindfulness dag een heerlijke opfrisser en ontspannend tegelijk. Mandana geeft op een fijne manier les, rustig, duidelijk en met humor. De meditaties zijn erg prettig, haar stem is fijn om naar te luisteren en ze voert je gemakkelijk mee. Ik heb deze dag samen met mijn twintig jarige dochter gedaan, omdat ik haar graag kennis wilde laten maken met mindfulness. In ons drukke bestaan en zeker voor jonge mensen, is het goed om af en toe even 'stil te staan' en dingen met aandacht te bekijken en doen. Mijn dochter vond het ook een fijne dag, het was leerzaam maar ook gewoon gezellig. De inspiratieplek is een mooie, warme plek, waar je je veilig voelt en vooral ook welkom. Deze mindfulness-yogadag is een aanrader voor iedereen die hiermee kennis wilt maken op een toegankelijke manier, maar ook voor mensen met al wat ervaring.
Yogadag Marieke
Marieke De Geus.
Het was een fijne dag, heel goed verzorgd en Mandana geeft op een fijne manier les, mooi mens.
Het was goed te merken dat ik veel heb opgestoken van de mindfulness training van een paar jaar geleden en merkte ook dat de yoga oefeningen erg goed voor me zijn, ga nu mijn wekelijkse lessen weer oppakken.
Ik ga zeker ook weer een dag volgen.
Ellen Yoga dag
Ellen Kruize
Mandana

One Day Retreat: "New Beginnings"

   De ochtend staat in het teken van Hatha Yoga.

   Je krijgt een lange yogales met veel voorkomende houdingen uit de hatha yoga. Je gaat vooral ervaren en voelen wat yoga voor jou kan doen. Je gaat op zoek naar het juiste evenwicht tussen kracht en ontspanning. Je leert voelen wat de kracht van de adem is. Uit je hoofd, in je lijf.

   We sluiten de ochtend af met een lange eindontspanning.

   Na de heerlijke lunch maak je kennis met Mindfulness. Ik leg je uit wat het is, hoe het werkt en wat je er aan hebt. Maar ook nu weer staat ervaren voorop. We doen een aantal heel praktische oefeningen die je meteen meer inzicht geven in hoe je je eigen leven ervaart en wat je zou kunnen verbeteren dit komende jaar.

   Voor iedereen die last heeft van stress, piekeren, negatieve gedachten, slecht slapen, onzekerheid, lastige emoties is dit echt een aanrader!

   De dag sluiten we af met een Yoga Nidra sessie. Yoga Nidra is een meditatietechniek waarbij je in een comfortabele liggende houding met visualisaties wordt begeleid naar diepere lagen van je bewustzijn. De sessie heeft een helende uitwerking op je hele lichaam. Tijdens deze sessie plaats je voor jezelf een intentie voor het nieuw jaar. Wat wens je voor jezelf? Wat wil je graag bereiken? Hoe wil je je voelen?  

   Je krijgt van mij na afloop nog een verassing zodat je de komende tijd kunt blijven oefenen.

   Dus als jij je dit jaar lichamelijk fitter, metaal sterker en relaxed wilt voelen geef je dan op voor deze dag.


  Ja! Dit wil ik ook!
  Ryanne recentie De Inspiratieplek

  Yanne

  Ik leef! Mindful!

  De Inspiratieplek heeft voor mij rust en stilte in mijn leven gebracht. Mandana's begeleiding is hierin steunend open en nuchter.

  Een moment in de week, even voor mezelf in stilte om de waarnemer in mijzelf te ontdekken.

  Mandana Yogadag

  Een hele dag Yoga en Mindfulness.

  • Aandacht voor jezelf en voor je lichaam.
  • Een dag niet doen maar gewoon zijn.
  • Zonder iets te moeten, te haasten, te presteren.
  • Doen wat goed voelt, jezelf rust gunnen.
  • Even opladen.  Er geen betere tijd dan nu om te beginnen met Yoga en Mindfulness.

  Juist in deze turbulente tijden is het super belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen. 

  Yoga en Mindfulness dragen bij aan gezond lichaam en zenuwstelsel en een flexibele geest. Je leert hoe je met stress en lastige gedachten om kunt gaan. Yoga maakt je niet alleen je lichaam flexibel en krachtig maar ook je mentale veerkracht zal toenemen.  

  En dat is iets wat we allemaal wel kunnen gebruiken. Ook versterkt het je immuunsysteem en zal je slaapkwaliteit toenemen.

  Ik wil die dag!


  Mandana Mindful Yoga Pose
  € 109,-

  De Inspiratieplek Yoga Mindfulnessdag.

  Zaterdag 18 februari van 10.00 tot 17.00 op De Inspiratieplek in Ulrum, Groningen.


  Inclusief uitgebreide lunch met soep en de hele dag koffie, thee, sap en versnaperingen.


  We blijven altijd bezig met de ontwikkeling van Mindfulness, Yoga, de Wim Hof Methode en andere inspirerende trainingen.

  Op de hoogte blijven?

  Je info is vertrouwd bij ons.......
  Your information is safe with us