Mandana en Maikel in de Trainingsruimte Groningen Ulrum

Over De Inspiratieplek

Mindful People Happy World

Missie

Ola! Mandana en Maikel hier, van De Inspiratieplek, de plek voor Mindfulness.  

Heb jij net als wij ADHD? En ben jij net als zovelen, druk, gestresst, moe?

Wil jij ook meer Mindful in het leven staan? En je positieve kanten van ADHD benutten of er zelfs in uitblinken?


Onze slogan "Mindful People Happy World" zegt dan misschien al genoeg.


 Wij geven Mindfulnes based trainingen speciaal voor mensen met ADHD.

Tevens kan meer mindful in het leven staan door Yoga, een MBSR Mindfulness training, onze Online Mindfulness training of misschien is de Wim Hof Methode training hier bij ons in Ulrum / Groningen / Haarlem iets voor jou! 

  Begin je net met Mindfulness of ben je er al langer mee bezig? Help je ons mee iedereen kennis te laten maken met de kracht van Mindfulness?!

Het Mindfulness Team

Mandana en Maikel in de Trainingsruimte Groningen Ulrum

Mandana & Maikel

We zijn getrouwd, hebben een samen gesteld gezin met 6 kinderen (Ja, zes!) en ervaringsdeskundige op het gebied van ADHD en stress.

Een aantal jaar geleden hebben de drukte van de Randstad verruild voor de rust op het platte land in Groningen, Ulrum.

Hier zijn we verder gegaan met de ontwikkeling van onze inspiratieplek en het geven van mindfulnesstraining, de Wim Hof Methode en coaching.

We geven trainingen, workshops en lessen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Voor een energiek, inspirerend en mindful leven.

Wij geloven dat het de moeite waard is om je dromen de ruimte te geven en om er alles aan te doen om ze uit te laten komen. Ieder mens verdient het om zijn of haar beste leven te leven.

Graag helpen wij jou om stappen in die richting te zetten en leren wij je hoe je maximaal invloed kunt uitoefenen op hoe je leven er uitziet.

Groeten Maikel en Mandana.

Mandana Groenendijk Mindfulness en Yoga Trainer

Mandana

Ik geloof dat ieder mens kan leven vanuit bezieling. Leven vanuit je diepste verlangens en daarbij gebruik maken van alle talenten die in jou besloten liggen. Ieder mens heeft dit vermogen en als we dit ten volle benutten kunnen we leven met compassie voor onszelf en dus ook voor anderen, maken we keuzes die goed zijn voor ons lichamelijk en geestelijk welzijn en doen we werk waar we voldoening en plezier aan beleven en ons geld mee verdienen.

Kortom, dan leven we voluit! 

Mandana heeft politicologie gestudeerd aan de UvA, is Mindfulnesstrainer, Yoga docent, bezielingscoach en al jaren zen-beoefenaar. 

Mindfulness, Mindful Yoga

Maikel Van Vastenhoven Wim Hof Methode Instructeur

Maikel

In het dagelijks leven brandweerman en  ondernemer.

Na jaren van werken aan mijn onderneming voelde ik me echt een stresskip en was ik uitgeblust, de Wim Hof Methode heeft mij weer met beide benen op de grond gezet. En voelde me weer een blij ei. Omdat dit zo'n enorme impact op mijn heeft gehad, besloot in Wim Hof Methode instructeur te worden.

Nu coach ik avonturiers die de verbinding met hun hart verloren zijn en gestrest door het leven gaan. Ik help je bij het terug vinden van de verbinding met je hart en weer een blij ei te worden! We gaan aan de slag met de Wim Hof Methode, Mindfulness, meditatie, ademhaling en focus.

We gaan voor een inspirerend, energiek en gelukkig leven.

Volg weer je hart en focus je op je doelen...

Wim Hof Methode, Vinyasa Yoga

Onze diensten

Mandana Mindful Yoga Pose

Yoga

De Mindful Yoga avond is een relaxte avond voor jezelf, in een ongedwongen sfeer nemen wij je mee in de wereld van de Mindfulness, Yoga en diverse ademhalingstechnieken.

Mindfulness op de Inspiratieplek

Mindfulness

Mindfulness gaat over de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu. Het nu is het enige moment dat we hebben. Via mindfulness leer je hoe je van dat nu een mooier en gelukkiger moment kunt maken.

Maak beter keuzes met de Wim Hof Methode

Wim Hof Methode

De Wim Hof Methode is een wetenschappelijk onderbouwde methode die bestaat uit drie componenten: Ademhalingstechnieken, Koude training en Mind-set/focus.