Wim Hof Gruttepier Friesland


Wim Hof Methode in Friesland

Heb jij chaos in je hoofd, een stress kip? Maar liever ontspannen en een blij ei?!

Echt wel!


10+

Jaar ervaring

100+

Ijsbad gangers

3650+

Dagen koude douche

Inspiratie van onze deelnemers

"Boost je immuunsysteem"

Wat een ontzettend fijne dag gehad met adem technieken en........het ijsbad natuurlijk, wat een toffe ervaring was dat, zo gaaf dat ik er 2 maal in ben geweest, onder toezicht van Maikel🤗🤗 ik kan het iedereen aanraden om deze ervaring mee te maken en dan ook de wetenschap erbij dat het een boost voor je immuunsysteem is..... wat wil je nog meer😊 ook een heerlijke lunch gehad!!! Al met al een echte aanrader!!! Nogmaals veel dank voor deze mooie dag!

Ijsbad Friesland

Anneke Willemsen

"Een enerverende dag"
Bij Maikel heb ik een ijs bad training mogen volgen volgens de Wim Hof methode. Wat was het vet! Ik moet eerlijk toegeven dat ik het wel wat spannend vond, ik was bang dat ik meteen uit het bad zou springen maar niks was minder waar. Het was zeker koud maar het was zo gaaf. De ademhalingsoefeningen van te voren waren ook erg leuk en de begeleiding was super waardoor ik mij veilig voelde en dit kleine avontuur aandurfde. Het was een hele leuke training, heel erg dankbaar!
Wim Hof Gruttepier Friesland

Agnes


De belangrijkste resultaten van de Wim Hof Methode voor jou zijn:

Meer energie met de Wim Hof Methode

  • Meer energie

Ontspanning met de Wim Hof Methode

  • Meer ontspanning

Meer focus en creativiteit met de Wim Hof Methode

  • Focus en creativiteit

Beter slapen met de Wim Hof Methode

  • Beter slapen

Maak beter keuzes met de Wim Hof Methode

  • Waardevollere keuzes

'Vo​​​​​​​​elen is begrijpen'

Toen ik jaren geleden in een korte broek door de sneeuw de berg op liep tijdens de Wim Hof Methode instructeur week, gingen de woorden van Wim Hof: "Voelen is begrijpen" steeds door mijn hoofd. 

En toen viel voor mij het kwartje, "ik voelde de onrust verdwijnen en plaatsmaken voor ontspanning...."

Maikel Wim Hof Methode Instructeur

De Wim Hof Methode is een wetenschappelijk onderbouwde methode.

De ademtechniek

De adem is de snelweg naar ontspanning en verlaagt je stress niveau.

De adem brengt je ontspanning, vitaliteit  en een bak aan zelfkennis.

De adem activeert je rust systeem, brengt je in meditatieve staat en je vaatstelsel wordt getraind.

Mindset

Een positieve mindset maakt je openen, creatiever en productiever.

Met de juiste mindset kom je zoveel verder.

Vertrouwen in je lichaam en je kunnen.

Koudetraining

Het ijsbad is zo enorm grensverleggend.

In het ijsbad ervaar je stress, dikke stress, maar toch kom je in ontspanning.

Leer omgaan met stress in elke situatie, ervaar de kracht van het ijs en de enorme energie en drive je er van krijgt.

In een dag leer je de Wim Hof Methode tools om zelf te kunnen toepassen.

Judith energiek in het ijsbad tijdens de Wim Hof Methode
🙈 “Hoezo ga jij als uber zonaanbidster en ultieme warmtezoeker vrijwillig in een ijsbad zitten, Judith??!!” Deze vraag kreeg ik meerdere keren na afgelopen weekend.
Met lood in de schoenen en de verwarming op 26 graden reden we naar Ulrum. “Ik ga niet in dat bad hoor!” riep ik want het ijsbad was optioneel (joepie). Maar gedurende de dag veranderde er iets. Ik wist van te voren nauwelijks iets over de methode. Snapte ook het nut er niet echt van, maar ik was wel super nieuwsgierig... We ondergingen de speciale ademtechniek en leerden over hoe wonderlijk ons lichaam het een en ander reguleert. Ook de effecten werden me duidelijk:meer energie, het effect op je rode bloedlichaampjes en je hartslag.
Voor ik het wist zat ik een paar uur later doodleuk in een bad vol met ijs 🤨. Zeer goed voorbereid door Maikel en met een extreme focus waardoor ik gewoon GING. Door gecontroleerd te ademen bleef ik rustig, geconcentreerd en was er geen ruimte voor paniek of oordelen over de kou.


Kortom: een zeer inspirerende en waardevolle dag die mij weer op een nieuw vlak heeft laten ervaren hoe belangrijk mindset en bewustzijn in ons leven is om er echt wat van te maken 🙏🏼❤
Judith - Triffid the dream company
€ 129,-

€ 109,-

Inspirerende Wim Hof Methode Workshop.

Een 6 uur durende inspirerende Wim Hof Methode Workshop in een kleine groep, inclusief lunch bij Grutte Pier Brouwerij te Bartlehiem in Friesland.


We gaan een dag aan de gang om jou stress level te verlagen en meer rust te ervaren!   


      In één dag van stress kip naar blij ei!     


Zondag 15 januari van 11.00 tot 17.00 uur.


Geef je leven weer een BOOST!