Je energie level verhogen.
09 februari 2021 

Je energie level verhogen.

Een van mijn ervaringen om meer energie te ervaren.

Misschien ken je dat gevoel, je stapt s’ochtends onder de warme douche vandaan en voelt je nog slaperiger dan daarvoor, of je zit bij de warme kachel, lekker rozig, je hebt eigenlijk geen zin meer om iets te gaan doen.

Wat zou er gebeuren als je nou eens een koude douch zou nemen, koud zou afdouchen of een wandeling zou maken in de kou.

Intern komen er dan allerlei processen op gang o.a.; je zenuwstelsel wordt geactiveerd, er worden diverse hormonen aangemaakt, waaronder adrenaline, meer elektrische pulsen via de zenuwen gaan naar de hersenen.

Alles tezamen een mooi pakket aan processen om je energieker te voelen en te zijn.

Zonder meteen dieper op alle processen in te gaan zou ik zeggen:

‘Probeer het eens een week of meer en ervaar de voordelen’

Groeten Maikel

Over de schrijver
In het dagelijks leven brandweerman en ondernemer.Na jaren van werken aan mijn onderneming was ik uitgeblust, de Wim Hof Methode heeft mij weer met beide benen op de grond gezet. Omdat dit zo'n enorme impact op mijn heeft gehad, besloot in Wim Hof Methode instructeur te worden.Nu coach ik avonturiers die de verbinding met hun hart verloren zijn.Ik help je bij het terug vinden van de verbinding met je hart, we gaan aan de slag met de Wim Hof Methode, Mindfulness, meditatie, ademhaling en focus.We gaan voor een inspirerend, energiek en gelukkig leven.Volg weer je hart en focus je op je doelen...
Reactie plaatsen